Guide för kök- och badbygge

Välkommen till Sveriges största kök- och badguide!

Våra läsare består av en mycket köpbenägen målgrupp, med många och konkreta behov. De äger sitt boende, har stark ekonomi och ett stort intresse för heminredning. Alla vill dessutom förändra i sina kök och badrum. De söker därför information, vägledning, idéer, fakta och inspiration. Allt detta, och mycket mer, levererar vi i en smakfull och inspirerande förpackning som väcker renoveringslusten samtidigt som den guidar läsarna både på bredden och på djupet i allt som berör kök och bad.


I köket

Miele
Företaget är inriktat på tillverkning av hushållsmaskiner för kök, tvätt- och golvvård samt tvätt- och diskutrustning för professionell användning och medicin- och laboratorieteknisk utrustning.

Läs mer här

LG Coll
Bänkskivan är detaljen som får ditt kök att skilja sig från alla andra. Genom att leka med material och strukturer kan du skapa ett dynamiskt och spännande uttryck.

 Läs mer här

Fjäråskupan
Sedan 1989 har vi tillverkat köksfläktar och kupor för hand och hjälpt familjer att förverkliga sina köksdrömmar. Med en oöverträffad flexibilitet kan vi se till att du får den perfekta köksfläkten för ditt hem.

Läs mer här

Marbodal
Din dröm kan bli verklighet. Ingen tanke är för stor. Ingen tanke är otänkbar. Det handlar inte om kvadratmetrar, takhöjd eller om arvet från ditt tidigare kök. Det handlar om livet du vill leva i ditt kök.

Läs mer här

Purus
Vi är stolta att ha all tillverkning av våra skräddarsydda rostfria köksbänkar och inredning i Sverige, närmare bestämt i Smålandsstenar. Alla produkter kontrolleras noga för högsta kvalitet. 

Läs mer här

Ballingslöv
Vi har sett de flesta planlösningar och antagit många utmaningar och hunnit optimera detaljer som passar olika kök. I vårt sortiment finns traditionella kök och framtida designklassisker. Vi vet en hel del om kök.

Läs mer här


I badrummet

Bricmate
Bricmate grundades 2007 och är ett svenskt företag specialiserat på granitkeramik. Vi inspireras av arkitektur, material och färger från hela världen, men har det skandinaviska uttrycket som bas.

Läs mer här

Kakelpalatset
Kakelpalatzet grundades i Mölndal 1992 och har sedan dess vuxit till att bli en näst intill rikstäckande leverantör av kakel, klinker, mosaik och badrumsinredningar runt om i landet.

Läs mer här

Iconic Nordic Rooms
Vårt mål är att göra ditt badrum till hemmets skönaste och mest personliga plats med hjälp av premium nordisk badrumsdesign med en intelligent insida – skapat i material som håller för hemmets tuffaste miljö i minst 15 år.

Läs mer här

Vedum
Vedum Kök & Bad inreder de skandinaviska hemmen med vacker, funktionell och långsiktig design. Vi utvecklar och tillverkar allt från kök och badrum, till tvättstuga och förvaring.

Läs mer här

Sidsid
Under våra resor världen över handplockar vi varje föremål och erbjuder ett varierande sortiment av unika produkter. Vi stödjer hantverkare så att de kan bevara det vackra och unika i sina kulturer.

Läs mer här

Primy
Primy tillverkar designade rostfria blandare för både kök och badrum. by Primy kombinerar premiummaterial och design i rostfritt stål med speciellt utvalda ytor i ultramatt PVD.

Läs mer här