Smakfulla köksupplevelser

Siemens inductionAir Plus bidrar till smakfulla upplevelser i köket på många sätt. Dels effektiviseras matlagningen, dels öppnar kombinationen av induktionshäll och köksfläkt upp för inredningen.

God smak i köket har flera betydelser. Det kan innebära den konkreta smaken av maten vi lagar, men också en smakfull rumsupplevelse. Nya inductionAir Plus är den senaste modellen av Siemens induktionshällar med inbyggd köksfläkt. Fördelarna är många, både för hemmakocken och den inredningsintresserade.

– Den mest uppenbara fördelen är såklart att man tar bort köksfläkten ur ekvationen vid köksplaneringen. Det ger nya möjligheter att skapa sociala ytor utan en fläkt som skymmer, men även nya möjligheter att planera nya häftiga kök, säger Axel Dannert, produktchef på Siemens Vitvaror.

Fläkten i inductionAir-serien är placerad i mitten under själva hällen. Insuget hamnar på så sätt nära där matoset uppstår. Detta skapar helt nya möjligheter, men också utmaningar.

Upptäck Siemens inductionAir Plus och dess fördelar här!

– Den stora utmaningen är att kämpa mot termodynamiken, att varmt matos egentligen vill stiga. Här är det viktigt att skapa ett tillräckligt starkt luft öde för att ”klara jobbet”, fortsätter Axel Dannert.

Köket är så mycket mer än matlagning, det är vårt gemensamma livsrum, hemmets nav. Det lagas mat lika mycket som det läses läxor i dagens, ofta öppna, kök. Med inductionAir Plus ges en lösning som skapar möjligheter i att utforma kök efter sina inredningsbehov. Du slipper en traditionell köksfläkt samtidigt som inductionAir får plats i både stora och små kök.

Funktioner som climateControl Sensor mäter konstant mängden ånga och matos och anpassar automatiskt fläktstyrkan efter behov, vilket på ett sätt gör den väldigt tyst, då många har fläkten på för länge. Lägg därtill ett Siemens cleanAir-filter, så reduceras matoset med hela 90 %. Fläkten är inbyggd i hällen, vilket gör den till en smart lösning för stilrena köksöar.

– Det blir lättare att skapa kök där det blir roligt att laga mat tillsammans. Fläkten ska vara diskret och imponerande och kunna nnas mitt i sociala sammanhang, utan att störa med höga ljud eller matos, summerar Axel Dannert.

Kort sagt, Siemens senaste modell av induktionshäll med inbyggd äkt är två produkter i ett – ett redskap i köket men också ett inredningsobjekt för ett friare och öppnare kök.

Läs mer om produkterna här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s